Raspored i Trenerski paket TD 2023

03 May, 2023

Nedelja 7. maj 2023, Sportski centar Master

Image 3

Trenerski dani Borivoje Cenić održaće se u nedelju 7. maja 2023. u Sportskom centru Master u Zemunu s početkom u 11 i 25 časova, dok će prijave biti otvorene od 9 i 30 časova.

Već najavljeni predavači su selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, selektor muške juniorske reprezentacije Srbije Nenad Stefanović i prof. dr Vladimir Koprivica, koji će održati svoja predavanja na teme: 

- FUNDAMENTI TIMSKE ODBRANE U MLAĐIM KATEGORIJAMA

- NAPAD PROTIV RAZLIČITIH PICK N ROLL ODBRANA U MLAĐIM KATEGORIJAMA

- IGRE U KOŠARKAŠKOM TRENINGU - KREATIVNI PRISTUP

Podsećamo da je prisustvo na ovom seminaru obavezno za sve trenere mlađih kategorija kao i da je neophodno da svi članovi izmire svoje obaveze prema Udruženju kako bi dobili svoj Trenerski paket koji je ove godine bogatiji za još jednu knjigu ,,Trenažno psihološki principi razvoja mladih košarkaša'' autora prof. dr Nenad Trunića i prof. dr Marijane Mladenović. 

Pored knjige, treneri će dobiti zbir predavanja sa ,,Edukativnog programa za trenere mlađih kategorija uzrasta do 16 godina'' koja su u proteklom periodu po svim regionima održali autori knjige. 

Neophodno je da svi treneri izmire prvi deo godišnje članarine u iznosu od 4.000 RSD. Uplate se mogu izvršiti na račun Udruženja trenera (205-114324-11 u poziv na broj staviti broj Vaše licence) do petka 5. maja 2023. godine. Kao i do sada, biće prihvaćene i uplate na licu mesta prilikom prijavljivanja u holu Sportskog centra Master. Treneri koji uplate i drugi deo godišnje članarine u iznosu od 7.500 dinara dobiće kompletan Trenerski paket.

Image 3




Podeli na društvenim mrezama:



Nema komentara. Budi prvi...

Dodajte komentar