SAVE THE DATE

30 Mar, 2023

Novo izdanje najeminentnijeg seminara ,,Košarkaške klinike Dušan Ivković'' 24. i 25. juna 2023. godine u Beogradu


Dragi naši treneri,

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo predstojeću trenersku kliniku koja će se održati poslednjeg vikenda juna, tačnije 24. i 25. juna 2023. godine u hali Aleksandar Nikolić u Beogradu. Ovo će biti 22. izdanje našeg čuvenog seminara koji od prošle godine nosi ime po svom tvorcu i našem legendarnom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću.

Kao što je praksa bila i do sada, imaćete priliku da odslušate predavanja najzvučnijih domaćih i svetskih kolega, koji će podeliti svoje znanje i iskustvo sa vama.
Imena predavača ćemo otkrivati u narednom periodu, kao i mnoge druge informacije, putem naših zvaničnih društvenih kanala. 

Domaćim trenerima odnosno članovima UKTS omogućeno je prisustvo samim članstvom u Udruženju košarkaških trenera Srbije i ne moraju se prijavljivati.
Svi ostali košarkaški treneri, stranci kao i svi oni koji nisu članovi UKTS a koji žele da prisustvuju, moraju se prijaviti ovde http://www.ukts.rs/klinike/application-bcb/

Bukirajte ove termine u vašim kalendarima i vidimo se u junu!




Podeli na društvenim mrezama:



Thanks

(Ahmed, 31 Mar 2023)

Hi. Please tell me what's the price for a foreign coach. Also, some information about accomodation would be nice. Thank you

(Cosmin Blagoi, 31 Mar 2023)

hello,
I coming to you for to know if it's possible to purchase your clinic as a french coach living Paris. I admire your basketball for a while so maybe it's time for me to see more closely what making your method special in terms of fundmentals and basketball knowledge regarding to the formation of coaches.

(MOSTAPHA EL HAFIDI, 06 Apr 2023)

Dodajte komentar