Trenerski dani Borivoje Cenić 2023

06 Apr, 2023

Save the date 7.5.2023. SC Master, Belgrade

 

Najstariji edukativni seminar Udruženja košarkaških trenera Srbije pod nazivom “Trenerski dani – Borivoje Cenić”, biće održan 7. maja 2023. godine. Predavanja će biti organizovana u Sportskom centru “Master” (ul.Cvetna 4, Beograd) od 12 do 16 časova, a prijave će se vršti od 10 časova i 30 minuta.
 
I ovoga puta obezbeđeni su veoma atraktivni predavači, a predavanja će održati selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, jedan od najtrofejnijih trenera Evrope i dobitnik najvišeg priznanja UKTS – Nagrade za životno delo “Slobodan Piva Ivković”. Među predavačima će biti i prof. dr Vladimir Koprivica, jedan od najboljih stručnjaka na polju fizičke pripreme sportista, koji se posebno istakao u košarci u radu sa KK Partizan i KK Crvena zvezda sa kojima je osvojio 16 titula prvaka Jugoslavije, Srbije i ABA lige, šest nacionalnih kupova, a objavio je i više od 100 naučnih radova.
Predavač će biti i jedan od predvodnika mlađe generacije naših treneraNenad Stefanović, koji sa velikim uspehom radi kao šef stručnog štaba FMP-a i koji je nedavno imenovan za trenera juniorske reprezentacije Srbije.
 
Seminar “Trenerski dani – Borivoje Cenić”, obavezan je za sve trenere mlađih kategorija, a pripremljen je i vrlo vredan Trenerski paket koji će sadržati: knjigu “Trenažno-psihološki principi razvoja mladih košarkaša”, autora dr Nenada Trunića i dr Marijane Mladenović, zatim trenerski planer, majicu kao i 115. izdanje specijalističkog časopisa “Trener”. Takođe, putem mejla u video formatu biće dostavljena sva predavanja koja su održana po regionima u sklopu Edukativnog seminara za trenere mlađih kategorija uzrasta do 16 godina.




Podeli na društvenim mrezama:



Nema komentara. Budi prvi...

Dodajte komentar